زیتون ,مغزی ,پیمنتو ,تولید ,غذایی ,مغزی زیتون ,تولید مغزی ,صنایع غذایی ,پژوهشکده علوم


محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به دانش فنی تولید مغزی زیتون (پیمنتو) با مزیت کاهش ضایعات دست یافتند.

ایسنا/

دکتر علی رافع، مجری این طرح پژوهشی در مورد طرح بومی‌سازی تولید مغزی زیتون گفت: این طرح در جهت بهینه‌یابی فرمولاسیون و ایجاد سامانه‌های ژلی ترموالاستیک به منظور استفاده در مغزی زیتون پر شده اجرا شده است.

عضو هیات علمی گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ادامه داد: به طور کلی واژه پیمنتو به زبان اسپانیایی به معنی فلفل دلمه‌ای است و پیمنتو نواری، نمونه‌ای از یک غذای بازسازی شده به شمار می‌رود.


ادامه خبر

منبع اصلی مطلب : اخبار فناوری فوری
برچسب ها : زیتون ,مغزی ,پیمنتو ,تولید ,غذایی ,مغزی زیتون ,تولید مغزی ,صنایع غذایی ,پژوهشکده علوم
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

درسایت : دستیابی به دانش فنی تولید مغزی زیتون